Klassieke massage

Klassieke massage

Wat is klassieke massage?

U kunt alle spanning van u af laten glijden wanneer u kiest voor een klassieke massage. Bij de klassieke massage staat ontspanning van huid, spieren en geest centraal. De klassieke massage is een lichaamsmassage op de huid waarbij massageolie van etherische oliën en eventueel warme doeken worden gebruikt om uw lichaam zo ontspannen mogelijk te maken.

Klassieke massage: bij welke klachten?

De klassieke ontspanningsmassage is voor iedereen aan te raden, aangezien veel lichamelijke klachten terug zijn te voeren op een gespannen lichaam. Hoofdpijn bijvoorbeeld vindt bij veel mensen de oorsprong in een gespannen nek- en schoudergebied. Heeft u algehele klachten, stress, gespannen spieren of hoofdpijn? Deze klachten zijn met de klassieke massage goed te behandelen.

Klassieke massage: de behandeling

Tijdens de behandeling neemt u liggend op uw buik plaats op de massagetafel. Met warme oliën worden de spieren los gekneed. Ontspanning staat centraal. In principe wordt het hele lichaam gemasseerd. Heeft u echter een voorkeur voor bijvoorbeeld de nek, schouders of onderrug, dan kunt u dit aangeven. In een uur tijd revitaliseert u uw lichaam en voert u spanning en vermoeidheid uit uw spieren en ledematen af.

De effecten van de klassieke massage of ontspanningsmassage

Het kneden van de huid en spieren stimuleert de doorbloeding van de huid. Afvalstoffen worden afgevoerd en de stofwisseling en functies van de spieren verbeteren. Door de warme etherische oliën ontspant u geestelijk en lichamelijk en geeft u uw lichaam de kans zichzelf te ontgiften. Een klassieke massage revitaliseert u!