Individuele coaching

Individuele coaching

Wat doet coaching voor je?

Coaching is de laatste jaren sterk in opkomst. Steeds meer mensen laten zich met succes coachen. Het is een effectief middel om unieke talenten van mensen te ontdekken en verder tot ontwikkeling te brengen. Coaching kan ook uitkomst bieden als u last heeft van onder meer stress, een burn out, onzekerheid, neerslachtigheid, somberheid etc. Een coach helpt je om jouw levensdoelen op een comfortabele en efficiënte wijze dichterbij te brengen.

Coaching versterkt, ontwikkelt en ondersteunt.

Coaching is een proces waarbij je samen met jouw coach werkt aan een persoonlijk doel of probleem. Coaching versterkt, ontwikkelt en ondersteunt jouw persoonlijkheid, zodat je makkelijker en steviger in het leven staat. Het biedt een helpende hand of een steuntje in de rug om veranderingen in gang te zetten.

Gedurende het coaching traject word je geprikkeld, uitgedaagd en geholpen om patronen te doorbreken. Je staat stil bij de vraag: wie ben ik, wat wil ik en hoe komen mijn doelen binnen bereik. Met vaak als onderliggende gedachte: wat is mijn grootste wens of droom?

Een voorwaarde voor een verandering in positieve zin is dat iemands denken en eventueel ook het gedrag moet worden aangepast. Daarvoor is het belangrijk dat iemand wil veranderen. Met andere woorden coaching heeft alleen maar zin en kan alleen maar effect hebben als jij wil veranderen. En omdat je nu op zoek bent naar mogelijkheden om je probleem op te lossen, sta je open voor verandering en dan helpen wij je graag mee om jouw probleem op te lossen.