Coaching

Coaching
Goede zorg voor anderen, begint met goede zorg voor jezelf. JOUW ZORG dus!

We hebben allemaal weleens iets in ons leven wat we willen veranderen of verbeteren. Blijft het bij denken of ga je er iets aan doen? Een paar gesprekken met een professionele coach kunnen precies het verschil maken.
Het helpt je het denken om te zetten in doen, zodat je de dingen nu eens echt gaat aanpakken. De eerste stap heb je al gezet, want je bent op deze website. Je bent er misschien al een tijdje mee bezig. Vrienden en familie overladen je met goedbedoelde adviezen maar die hebben nog niet geleid tot de uitkomst die jij wilt.
Een traject met ons helpt je om uit te zoeken wat je werkelijk wilt en kunt, reële doelen te stellen, blokkades op te ruimen, blinde vlekken zichtbaar te maken en je wensen om te zetten in een actieplan, dat je vervolgens ook gaat uitvoeren.
Verder kun je als partners ook bij ons terecht voor relatietherapie.

Individuele coaching

Wat doet coaching voor je?

Coaching is de laatste jaren sterk in opkomst. Steeds meer mensen laten zich met succes coachen. Het is een effectief middel om unieke talenten van mensen te ontdekken en verder tot ontwikkeling te brengen. Coaching kan ook uitkomst bieden als u last heeft van onder meer stress, een burn out, onzekerheid, neerslachtigheid, somberheid etc. Een coach helpt je om jouw levensdoelen op een comfortabele en efficiënte wijze dichterbij te brengen.

Coaching versterkt, ontwikkelt en ondersteunt.

Teamcoaching

Het werken in teamverband stelt hoge eisen aan de leden van het team, de werkwijze van het team en de interactie binnen het team. Om die aspecten te verbeteren kan teamcoaching een goede begeleidingsvorm zijn.

Wat is teamcoaching?

Teamcoaching ondersteunt teams in hun ontwikkelingsproces, maar ook op momenten van interne of externe crisis, van conflicten (wel of niet uitgesproken) of ontevredenheid, spanning.